Loredana Groza, cea mai „cuminte” ipostază din izolare. „Abia acum pari o fetișcană”


Loredana Groza primește complimente pe rețelele sociale și când nu-și etalează formele. De fapt, unii dintre admiratorii ei o plac mai mult îmbrăcată, decât dezbrăcată.


Totu-i relativ când vine vorba de frumusețea feminină, iar dacă-i întrebi pe bărbați îți vor spune: cu cât ai mai puține haine pe tine, cu atât e mai bine. Însă, dacă le întrebi pe femei, lucrurile stau altfel. Cel puțin în cazul Loredanei, care e complimentată pentru recentele alegeri vestimentare din izolare.

Abia acum pari o fetișcană, nu când te prostești cu decolteuri și mișcări lascive. Îmi placi enorm în această fotografie”, a comentat o admiratoare care a admirat ținuta de casă a artistei.

Loredana a postat pe Instagram o fotografie din care reiese că își petrece timpul citind din cartea Dumnezeu – O istorie umană, de Reza Aslan, îmbrăcată în pajama.

 

O imagine rară, putem spune, având în vedere că în multe dintre pozele făcute în casă în timpul stării de urgență Lori a cam renunțat la haine.

Citește șiLoredana Groza, fotografie incendiară pe Instagram: „Stai acasă, dar stai sexy”

 

Totuși, Loredana nu a scăpat de reacțiile acide ale unor admiratori, care au sesizat că, până și în pajama, nu a omis să se machieze.

E ilegal?”, a întrebat artista.

A primit și răspuns: „Nu este ilegal, e doar prostesc”.

Fotografii: @loredanagroza

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

related posts

Modifică setările cookies