Loredana Groza, decolteu periculos la o petrecere. Risca un accident vestimentar în orice secundă


Loredan Groza a fost atracția serii la o petrecere, acolo unde a făcut spectacol atât cu hiturile ei muzicale, dar și cu ținuta super sexy.


Cântăreața a încântat petrecăreții într-o superbă rochie neagră, elegantă, dar cu un decolteu ultra adânc. Loredana și-a pus în valoare formele irezistibile în ținută ddecoltată și cu șliț adânc. Cea care a filmat-o a fost make up artista Ema Uta. “O legenda în viață”, a scris aceasta pe Insta Story.

Artista a postat câteva imagini și de pe malul Dunării, din Portul Hârșova. Loredana a purtat un outfit sport, cool, care i-a încântat pe fani. “Grozavă combinație!”, “Ești superbă oricând și oriunde”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana îi intrigă pe fanii ei cu aspectul ei veșnic tânăr. Ce susține că face pentru a arăta astfel? “Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de apsectul fizic decât să fac sport. Nu există operațîi care să te facă să ai pielea sănătosă. Dacă nu știi să-ți întrețîi din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncațîi cu banii pe geam fetelor, domnilor…”, a spus Loredana într-un interviu pentru impact.ro. 

  • Loredana Groza, decolteu periculos la o petrecere. Risca un accident vestimentar în orice secundă

related posts

Modifică setările cookies