Loredana Groza, dezlănțuită în club. Cum au reacționat fanii când au văzut-o astfel


Loredana Groza a fost atracția serii într-un club din București. Însoțită de make-up artista Ema Uta, cântăreața s-a dat în spectacol și a postat un filmulet incendiar pe rețelele de socializare.


Îmbrăcată într-un outfit negru, cu o bluză decoltată, Loredana s-a lăsat filmată în timp ce dansa sexy în club. Filmulețul are peste 200.000 de vizualizări numai pe TikTok, dar face senzație și pe celelalte rețele de socializare.  

Artista și-a impresionat fanii cu flexibilitatea sa, demonstrând că este în formă maximă. Ca de obicei, reacțiile fanilor au fost împărțite: unii au lăudat-o, iar alții au “certat-o” pentru un astfel de “comportament”.

 

@loredanagrozaofficial Live like there’s no tomorrow @Ema Uta #lorifromonesti #lori #loredana #lg #loredanagroza #loriland #fy #fyp #viral #trending ♬ original sound - Loredana

“Lory, trăiește-ți viața la maxim, mâine nu știi ce se poate întâmplă... Pe mine nu mă deranjezi, pe alții văd că da, citesc și mă îngrozesc unele comentarii urâte”, i-a scris un fan.

“În comentarii, femeile sunt răutăcioase dar noi bărbații ăștia zidari și muritori de rând, am da orice să parcăm acolo”, i-a scris, sincer, un admirator.

 

related posts

Modifică setările cookies