Loredana Groza le-a arătat fanilor ce antrenament solicitant face la sală: "Asta chiar e muncă! De asta nu arătăm toate ca ea!"


Loredana Groza reușește să are senzațional la 52 de ani. Cântăreața are mare grijă la alimentație, iar orele petrecute în sala de sport sunt nelipsite din programul său. Recent, diva a împărtășit rutina sa fitness și cu fanii de pe rețelele de socializare.


Transparentă cu fanii săi, Loredana Groza le-a arătat pas cu pas ce antrenament face în sala de fitness pentru a se menține în formă. Cu ajutorul instructoruluie ei, artista a realizat un clip scurt, în care prezenta fiecare exercițiu de întărire a musculaturii pentru partea inferioară a corpului.

În videoclipul respectiv, Loredana Groza apare îmbrăcată în haine sport și încălțăminte corespunzătoare efectuând mai multe exerciții pentru fese și picioare. Pentru rezultate mai bune, cântăreața a încorporat și greutăți, iar drept vorbind, antrenamentul pare destul de solicitant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bucsa Vlad (@vlad_bucsa)

De aceeași părere au fost și fanii cântăreței, care au lăudat-o pentru voință și exemplul pe care îl dă:

"Un mare exemplu! Admirație și respect!", "Câtă voință. Ești un exemplu,Lori", "Asta e chiar muncă! Păi de asta nu arătăm toate ca ea!".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies