Loredana Groza, mișcări senzuale la sală! Artista s-a filmat în fața tuturor


Loredana Groza nu își uimește fanii doar când se află pe scenă, ci și atunci când se duce la sală! Recent, cântăreața s-a filmat in timp ce dansa într-o pereche de pantaloni sport extrem de mulați, iar mișcările sale au încis imaginația urmăritorilor. Iată ce a postat pe rețelele de socializare!


Artista uimește pe toată lumea cu fiecare apariție, indiferent dacă se află pe stradă, la concerte, la piscină sau la sală. De data aceasta, Loredana Groza a ales o altfel de abordare în timp ce își făcea exercițiile, luându-și fanii prin surprindere. Îmbrăcată în negru, cu o pereche de pantaloni sport extrem de mulați și un hanorac, cântăreața s-a filmat pe ritmuri de dans chiar în fața celor prezenți în sala de sport.

Loredana Groza, despre ținutele sale controversate

La 52 de ani, artista iese întotdeauna în evidență cu ținutele sale. Decolteuri adânci, fuste mulate, scurte sau transparente, cu acestea atrage atenția Loredana Groza. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre alegerile sale vestimentare.

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă «joc», să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă «lovească» și să mă acopere”, a povestit Loredana Groza pentru ego.ro.

Sursă foto: Instagram/Loredana Groza

related posts

Modifică setările cookies