Loredana Groza, mișcări sexy la bordul unei limuzine. Artista a apărut ca o adevărată divă la un eveniment


Loredana Groza a creat din nou vâlvă pe rețelele sociale. Diva în vârstă de 52 de ani s-a lăsat filmată în ipostaze provocatoare la bordul unei limuzine, iar fanii nu au rămas indiferenți.


Loredana Groza este mereu plină de surprize când vine vorba de aparițiile sale. Invitată la un eveniment în București, diva a făcut un adevărat show în timp ce se deplasa spre localul de lux, dar și odată ajunsă la destinație. 

Extravagantă, artista s-a prezentat la eveniment într-o limuzină, la bordul căreia, pentru câteva minute a creat un adevărat spectacol cu muzică, mișcări senzuale, șampanie la discreție și o atitudine demnă de o divă de la Hollywood. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Îmbrăcată într-o ținută îndrăzneață, formată într-o rochie cu decolteu generos, mâneci vaporoase, dresuri plasă și cizme cu platformă, autorea hit-ului "Apa" s-a lăsat filmată întinsă pe canapea, în timp ce executa mișcări pline de senzualitate.

După momentul din limuzină, Loredana Groza a defilat plină de încredere pe covorul roșu, în timp ce fotografii au imortalizat momentul din toate unghiurile.

La vederea clipului, fanii vedetei au luat cu asalt secțiunea de comentarii:

"O doamnă superbă", "Arăți bestial Loredana, faci furori peste tot..", "Cea mai sexy cântăreață din România, care sfidează anii".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Loredana Groza, mișcări sexy la bordul unei limuzine. Artista a apărut ca o adevărată divă la un eveniment

related posts

Modifică setările cookies