Loredana Groza, pusă la zid de fani, din cauza fotografiilor pe care le postează pe Instagram


În vara acestui an, Loredana Groza a împlinit 50 de ani, însă artista dorește să arate în continuare, cu orice preț, că, pentru ea, vârsta este doar un număr.


Faimoasa cântăreață se consideră în continuare foarte tânără, iar postările ei de pe Instagram demonstrează acest lucru. Nu doar o dată, Loredana Groza s-a lăsat fotografiată în ipostaze care mai de care mai incendiare, însă părerile internauților cu privire la imagini au fost împărțite.

„De ce îți strici imaginea cu poze din astea?”, „Oare te uiți la ce postezi?”, „Trebuie să ai un prieten sau o prietenă sincer sau sinceră lângă tine care să îți spună adevărul, adică atunci când o poză este reușită sau nereușită” și „Poze de videochat” sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor, pe acre aceștia le-au lăsat în dreptul unei imagini care a fost postată recent pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Cu toate acestea, există și mulți internauți care sunt de părere că Loredana Groza nu trebuie să ia în seamă comentariile răutăcioase. „Frumoasă doamnă”, „Nu asculta la gura lumii. Dacă te uiți la comentariile răutăcioase, vezi în spatele fiecăruia câte o doamnă deprimată și nemulțumită de ea însăși” și „Ești absolut extraordinară” au fost câteva dintre comentariile pozitive.

foto: Instagram Loredana Groza

Vezi și: Sfaturi în relații de pe TikTok

FULLSCREEN
Loredana Groza, pusă la zid de fani, din cauza fotografiilor pe care le postează pe Instagram
  • /

related posts

Modifică setările cookies