Loredana Groza s-a pozat goală în cadă, iar fanii au reacționat imediat: ”Cine o fi fericitul care îți face poze”


Aflată în vacanță, în Maldive, Loredana Groza nu încetează să-și surprindă fanii cu poze incendiare de la plajă. Artista își etalează corpul tonifiat în costume de baie extrem de decoltate, iar imaginile ei adună sute de comentarii de apreciere pe Instagram. 


La 50 de ani, Loredana Groza are o siluetă de invidiat și nu ratează nicio ocazie de a-și etala corpul în costume de baie, atunci când se află în vacanță. De această dată însă fosta jurată de la ”Vocea României” și-a surprins fanii cu o ipostază și mai sexy. Cântăreața s-a pozat goală în cadă, fiind acoperită cu puțină spumă, postând apoi imaginea pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Fanii artistei au reacționat imediat și i-au scris zeci de comentarii: ”Cine o fi fericitul care îți face poze”, ”Și eu aș face baie cu tine”, ”Ești superbă”, i-au scris admiratorii. 

Acum câteva zile, Loredana Groza le-a arătat fanilor de pe Instagram cum face ea yoga pe plajă, postând un filmuleț în care stă în cap. Video-ul a adunat aproximativ 200.000 de vizualizări, zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.

Sursă foto: Instagram/ loredanagroza

Vezi și: 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole: „Eu sunt noul prezentator, gata?”

FULLSCREEN
Loredana Groza s-a pozat goală în cadă, iar fanii au reacționat imediat: ”Cine o fi fericitul care îți face poze”
  • /

related posts

Modifică setările cookies