Loredana Groza și fiica ei par de aceeași vârstă în cele mai noi imagini. Fanii, fascinați: "Două prințese!"


Sunt mamă și fiică, însă dacă nu ai ști, le-ai putea confunda cu două surori. Loredana Groza și fiica ei Elena au pozat senzual lângă bradul de Crăciun, spre încântarea fanilor.


Loredana a ales o lenjerie roșie, iar fiica ei o rochie de aceeași culoare. S-au așezat lângă brad, acolo unde au pozat alături de cățelul lor. Fanii au fost fermecați de frumusețea celor două, care par de aceeași vârstă în aceste imagini.

“Ce faine sunteți!”

“Ce mare și frumoasă este fata ❤❤La mulți ani pentru amândouă ❤”

“Sunteți foarte frumoase !❤”

 

“Două prințese Loredana și Elena. Sărbători fericite !” – le-au transmis admiratorii.

Loredana a pozat ca un adevărat model Victoria’s Secret, în fața bradului, aprinzând imaginația fanilor.

 

Deși Loredanei îi place să fie în centrul atenției și este nelipsită de pe rețelele de socializare, Elena, fiica ei, este extrem de discretă. Are contul de Instagram privat și nu participă la evenimentele mondene din capitală. În schimb, o însoțește pe mama ei în toate vacantele din străinătate.

Elena nu i-a călcat pe urme Loredanei. Nu are o carieră în lumea artistică, ci este producător la un post de radio.

“Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, spunea Loredana în revista Viva.

related posts

Modifică setările cookies