Loredana Groza, ținută de Catwoman la inaugurarea târgului de Crăciun al Bucureștiului


Loredana Groza a intrat în spiritul Crăciunului în costum de felină. Cântăreața a afișat o ținută provocatoare la inaugurarea târgului de iarnă al Capitalei, unde a cântat alături de artiști consacrați din România.


Lori a fost Catwoman pe scena amplasată în Piața Constituției din București. Joi seară, artista de 49 de ani a cântat la inaugurarea iluminatului de sărbători și a târgului oficial de Crăciun al Capitalei.

„Spectacolul trebuie să continue. Ne vedem în câteva minute în Piața Constituției”, a scris artista pe Instagram, unde ne-a arătat ținuta de vis.

Loredana a cântat alături de trupa ei, Agurida Band, și a dansat în voie, în ciuda pantofilor cu „platformă” înaltă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

 

Mai devreme în aceeași zi, Loredana și-a surprins fanii cu o ținută și mai sexy, care a stârnit mii de reacții și zeci de comentarii.

Loredana și alți artiști consacrați precum Lidia Buble și Voltaj au dat starul sărbătorilor de iarnă, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei. La ora 19.00 a fost aprins iluminatul de sărbători, care în acest an are ca temă Euro 2020 – București, oraș gazdă.

10 milioane de beculețe de tip LED au fost amplasate în tot orașul, grupate în peste 9.300 de elemente luminoase. 

Atracția princială din Piața Constituției este bradul de Crăciun înalt de 30 de metri, care a fost împodobit impecabil. În fiecare seară, până la 26 decembrie, aici vor cânta Grigore Leșe, Ştefan Hrușcă, Horia Brenciu & HB Orchestra, Connect-R, Nicole Cherry, Ștefan Bănică și Holograf.

Fotografii: Agerpres/@loredanagroza
 
Vezi și VIDEO: Loredana Groza, în spectacolul Mamma Mia
 

related posts

Modifică setările cookies