Loredana Groza, vacanță în Dubai alături de fiica ei. Cum s-au distrat cele două în cel mai bogat emirat


Loredana Groza a redescoperit bucuriile copilăriei, dar și ceva extra, în scurta vacanță pe care a petrecut-o în Dubai.


Lori a lăsat, pentru câteva zile, iarna din România pentru nisipul fierbinte din cel mai bogat emirat al Arabiei Saudite. Vedeta PRO TV, pe care o vom vedea în curând în show-ul Cântă acum cum mine, s-a distrat pe cinste alături de fiica ei în Dubai. Cele două au vizitat cele mai populare parcuri de distracție din orașul născut din deșert și au experimentat lucruri noi, pe care nu le întâlnești în orice colț al lumii.

Loredana a dus-o pe Elena la Legoland, un parc de distracții dedicat jucăriilor Lego, la Motion Gate și la Bollywood Park. „Să fim copii încă o dată!”, a scris Lori în dreptul unei fotografii postate pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

 

Una dintre cele mai mari atracții din Dubai este expediția tip safari, prin deșert. Lori s-a împrietenit cu animalele deșertului, cămilele, și a admirat apusul de soare de la bordul unei mașini de teren.

Căpitanul celor 100 de la Cântă acum cu mine și-a făcut prieteni în rândul organizatorilor expediției printre dunele de nisip. Aceștia au ajutat-o pe Lori să-și pună pe cap un turban tradițional, pentru a se proteja de razele soarelui și de nisipul luat de vânt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

 

Deși i-au plăcut apusurile de soare din Dubai, Lori și fiica ei au fost impresionate de o oază de verdeață creată în mijlocul deșertului. Green Plant este o grădină botanică imensă, populată cu nenumărate specii de plante și animale exotice. Papagalii i-au cam dat bătăi de cap, unii chiar au încercat să-i dea sutienul jos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

 

Primele impresii despre cel mai așteptat show de divertisment din România - Cântă acum cu mine.

related posts

Modifică setările cookies