Loredana Groza, look nou afișat pe rețelele de socializare. Cum arată cu părul portocaliu


Loredana Groza este într-un continuu proces de reinventare. De data aceasta, artista și-a făcut o schimbare de look, care a fost pe gustul admiratorilor ei.


Loredana și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un look nou. Artista a apărut cu părul portocaliu, fără să specifice însă dacă este doar o perucă sau chiar s-a vopsit în această nuanță stridentă.

“Frumoasă”.

“Interesantă culoare!”

“E foarte bună culoarea părului, ți se potrivește foarte bine”.

“Tu ești precum vinul, de ce trece timpul devii mai prețioasă”.

Loredana a primit o mulțime de complimente și pentru ținuta afișată. Cântăreața a pozat într-o superbă rochie albastră cu motive florale și botine în același stil.

“Nu știu unde să mă uit și ce să admir mai întâi... culoarea părului sau rochia. Ești fantastică!”, i-a mai spus o admiratoare.

Loredana stârnește însă o mulțime de controverse cu imaginile editate pe care le postează. Fanii și-ar dori să nu mai folosească atâtea filtre de înfrumusețare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

“Ai rupt face app-ul!”, “Cred că fotograful a avut de lucru mult cu editarea pozei.”, i-au comentat fanii la o postare recentă.

Un admirator și-a exprimat dorința de a o  vedea pe Loredana la Survivor, emisiune unde vedetele își arată adevărata față, fără machiaje și editări. 

  • Loredana Groza, look nou afișat pe rețelele de socializare. Cum arată cu părul portocaliu

related posts

Modifică setările cookies