Loredana s-a filmat în lenjerie intimă, în baie, fără a abuza de filtrele de înfrumusețare. Cum arată cu adevărat corpul vedetei


Nu este un secret faptul că Loredana Groza face, câteodată, abuz de filtrele de pe Instagram. De data aceasta artista a postat un video în care și-a expus corpul sexy, fără să exagereze cu filtrele de înfrumusețare.


Mulți dintre fanii ei ar spune că nu are nevoie de atâtea filtre pe rețelele de socializare, iar un clip postat în weekend demonstrează acest lucru. Loredana s-a filmat în oglindă, în lenjerie intimă, dovedind că este într-o formă fizică excepțională.

 

La 52 de ani, Loredana Groza are un corp super tonifiat și un abdomen cu o musculatură definită. Nu este de mirare, având în vedere că face sport de o viață. Vedeta le arată adesea fanilor săi fragmente din antrenamentele ei intense de la sală. 

 

“Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de apsectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătosă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…”, spunea Loredana într-un interviu pentru impact.ro.

 

Vedeta este extrem de disciplinată când vine vorba de viața ei. “Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt că un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el”.

related posts

Modifică setările cookies