Lorelei Bratu are 84 de kilograme și este cel mai cunoscut model plus-size din România. "Încerc să fiu vocea femeilor ca mine "


„Am ales să trăiesc, nu să aștept să slăbesc ca să pot merge la plajă sau să port fustă scurtă.”, este convingerea după care se ghidează frumoasa Lorelei. 


La 31 de ani, Lorelei Bratu nu mai crede că frumusețea ar trebui să aibă legătură cu greutatea, înalțimea, culoarae părului sau a pielii. 

 

Femeile cu forme pot fi foarte frumoase, sexy și senzuale. Și judecând după aparițiile tinerei originare din Tecuci, nu putem decât să-i dăm dreptate. 

 

Realitatea este că de celulită și de vergeturi puține femei scapă. Lorelei a ales să nu ascundă adevărul, să nu-l cosmetizeze, să se accepte și să-și iubească corpul. 

 

 

"Încerc să fiu vocea femeilor ca mine care se luptă să găsească un model cu care să rezoneze; care nu reușesc să se uite în oglindă și să-și spună: îmi iubesc corpul, care duc războaie cu trupul lor și nu se simt confortabil cu ele"., mărturisește Lorelei Bratu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lorelei Bratu (@loreleibratu) pe

 

"Faptul că slăbești, nu te face prin minune mai inteligent, mai creativ, mai iubit, mai bun, mai satisfacut. Te face doar mai mic. Toate celălalte lucruri care nu-ți plac la tine, vor fi în continuare acolo.

Nu corpul tău este problema, ci ceea ce crezi tu despre el. ", mai spune tânăra.

 

 

Deși nu intră în standardele istrustriei fashion, Lorelei este un model de succes. 

"Nu promovez obezitatea și nici nu spun că toată lumea ar trebui să arate ca mine. Tot ce vreau să spun este că, indiferent că ai 40 sau 80 de kilograme, trebuie să-ți placă de tine și să trăiești viața din plin",  a mai declarat Lorelei. 

 

Vezi în  GALERIA FOTO mai multe imagini cu Lorelei Bratu 

 Sursa foto: Instagram/ loreleibratu

Vezi si 

related posts

Modifică setările cookies