Lorena Balaci, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu Eugen Trică și Tiberiu Dumitrescu


În urmă cu mai mult timp, Anamaria Prodan a vorbit în presă despre cum s-a cunoscut cu Eugen Trică și cu Tiberiu Dumitrescu, ultimul dintre ei fiindu-i și soț. Iar acum două luni, Lorena Balaci i-a răspuns impresarei.


Potrivit celor de la PlaySport, inițial, Anamaria Prodan a dezvăluit că ea a avut o relație cu Eugen Trică, iar Lorena Balaci i l-a furat. Mai mult decât atât, Lorena și Eugen chiar au fost soț și soție!

„Eu n-am înțeles povestea aia. Este o poveste spusă de Anamaria Prodan, la care, sinceră să fiu, nu pot să subscriu. Ideea este că eu n-aș putea spune că i-am furat iubitul, pentru că eu la momentul respectiv nu îl cunoșteam pe Eugen Trică. Nu știam cine este. M-am pomenit într-o zi cu un telefon și practic așa a început relația mea cu Eugen, în urma unui telefon. Ulterior, undeva la două-trei luni, am aflat că el a fost cu Ana. Undeva de aici povestea… Ana a spus-o așa, a făcut-o un pic telenovela, să dea bine la reviste. Dar nu, nu aș fi făcut asta. Nu m-am mai întâlnit de foarte multi timp cu Anamaria. Cred că nu ne-am mai întâlnit de 15 ani, nici nu știu când ne-am întâlnit ultima dată, pentru că eu nu am o viață mondenă. Viața mea socială este foarte restrânsă”, a spus Lorena Balaci.

Apoi, din cele spuse în trecut de Anamaria Prodan, Tiberiu Dumitrescu, bărbat care i-a fost soț, a avut în trecut o relație cu Lorena Balaci. Astfel, cele două ar fi făcut cumva rocada între iubiți!

„Eu cu Tibi aveam o relație de prietenie de foarte mult timp. O relație de prietenie de când el juca baschet, eu jucam baschet. Ne întâlneam cu liceele în campionate. Era o prietenie. Tibi plecase ulterior în America, iar prietenia dintre noi rupsese. Nu a fost o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Lorena Balaci și despre această relație.

foto: Agerpres

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies