Lottie Moss se simte atrasă carnal de oameni „de toate felurile”. „Depinde pe cine întâlnesc”


În vârstă de 22 de ani, Lottie Moss e suficient de matură încât să știe dacă îi plac femeile sau bărbații. Sora mai mică a lui Katie Moss dezvăluie că nu are preferințe de acest fel și că acceptă în inima ei pe oricine.


Fotomodel în plină afirmare, Lottie (Charlotte) Moss a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe fanii ei. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe Instagram, sora vitregă a lui Kate Moss a fost întrebată dacă preferă femeile sau bărbații. Răspunsul ei a fost neașteptat pentru mulți internauți.

Sunt pansexuală, așa că nu mă deranjează niciun gen. Dar acest lucru se schimbă în fiecare zi. Depinde pe cine întâlnesc”, s-a confesat Lottie Moss.

Fotomodelul susține că simte atracție carnală și romantică față de oricine, indiferent de sex și de identitatea de gen a persoanelor cu care interacționează.

Lottie Moss a dezvăluit că odată se întâlnea cu un bărbat care o călca pe nervi. Pentru a-i arăta ce simte pentru el, și-a făcut un tatuaj cu mesajul „Not Yours” (Nu sunt a ta). El a înțeles ce voia să-i transmită și a părăsit-o. 

Lottie și Kate Moss sunt surori doar după tată.

Vezi mai multe poze cu ele în GALERIA FOTO de mai jos!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies