Lottie Moss, sora topmodelului Kate Moss, și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum au reacționat fanii


Lottie Moss e din nou în centrul atenției! După ce a vândut poze nud cu aproximativ 1.200 de dolari bucata și a mărturisit că este pansexuală, acum sora topmodelului Kate Moss și-a făcut cont pe OnlyFans. 


Lottie Moss are 23 de ani și este sora vitregă a celebrei Kate Moss. Tânăra s-a remarcat în presa britanică după ce a vândut pe site-ul Glow, în februarie, mai multe poze nud. De altfel, tânăra excentrică șochează presa des cu declarațiile sale, iar pe pagina de Instagram postează doar fotografii interzise minorilor. “Sunt pansexuală, așa că nu mă deranjează niciun gen. Dar acest lucru se schimbă în fiecare zi. Depinde pe cine întâlnesc”, s-a confesat Lottie Moss internauților anul trecut, în noiembrie. 

Recent, ea și-a anunțat fanii de pe Instagram că și-a făcut cont de OnlyFans. Mai mult fanii care se abonează o pot admira pe Lottie în toată splendoarea ei, dar îi pot cumpăra și lenjeria intimă, potrivit Daily Mail.

“M-am abonat!”, “Wow, ești atât de fierbinte!”, “Cât de sexy ești”, “Mulțumim, Doamne! Abia așteptam” sau “Ne-ai lăsat fără cuvinte”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți la fotografia sexy cu care Lottie a făcut anunțul. 

Dacă fanii au primit vestea cu entuziasm, în presa britanică se zvonește că inițiativa lui Lottie ar putea însemna și sfârșitul carierei de fotomodel. Se pare că agenția de modele Strom, cu care Lottie are contract, nu vede cu ochi buni noua mișcare a blondei. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies