Lovitură de proporții pentru Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea


Iubitul Elenei Udrea a pierdut procesul pe care îl avea pe rol din 2018. 

Tag-uri:

Logodnicul Elenei Udrea a pierdut un proces cu firma „SC General Concept Activ SRL”, în care era unic asociat și care are ca obiect de activitate portalurile web, administrarea paginilor de facebook, prelucrarea datelor și alte activități conexe. 

Alexandrov a dat în judecată două persoane fizice care, spune el, îi sunt debitori în procesul de „ordonanță de plată”, proces care s-a derulat la Judecătoria Sectorului 1. Acest proces a început în 1 august 2018, iar acum instanța a dat verdictul. Astfel, după amânarea din 20 septembrie, anul trecut, Alexandrov a aflat că verdictul instanței a fost împotriva firmei pe care o reprezintă.

„Instanța respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată. Respinge, de asemenea, ca neîntemeiată cererea creditoarei de obligare a debitoarei la plata cheltuielilor de judecată. Respinge ca neîntemeiată cererea debitoarei de obligare a creditoarei la plata onorariului avocaţial. Cu drept de a formula cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de anulare se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Vezi și:
 
 
Cât a câștigat Alexandrov în 2018
 
2018 a fost anul în care iubitul Elenei Udrea a debutat pe segmentul imobiliare de lux. 

Potrivit presei financiare locale, omul de afaceri ar fi trazacționat în acest an proprietăţi de aproximativ patru milioane euro.

De asemenea, cel mai scump imobil vândut anul acesta de Alexnadrov e o vilă din zona Arcului de Triumf din Bucureşti, achiziţionată de un om de afaceri străin cu 840.000 euro, scrie profit.ro.

Iubitul Elenei Udrea a declarat pentru site-ul sus-menționat că şi-a propus ca în 2019 să dubleze volumul vânzărilor.

Alexandru a fost în atenția presei și la începutul săptămânii trecute, atunci când a făcut o declarație referitoare la eliberarea fostului ministru. 

Alexandrov a scris atunci pe o rețea socială că Moș Crăciun a venit mai devreme pentru el și iubita sa.

„Moş Crăciun a venit mai devreme pentru noi, iar Elena poate în sfârşit să-şi petreacă sărbătorile în libertate, alături de fetiţa sa. Sărbători fericite tuturor!", a scris atunci Alexandrov.

Magistraţii instanţei supreme au condamnat-o pe Udrea, în iunie 2018, la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. 


related posts