Lovitură dură primită de femeia care îl acuză de viol pe Ronaldo


Kathryn Mayorga (34 de ani) e femeia care i-a pus serios la treabă pe avocații celebrului fotbalist portughez, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume.


Susținând că a fost abuzată de Ronaldo, care i-a cumpărat ulterior tăcerea cu 375.000 de dolari, americanca l-a adus pe Cristiano în pragul unui proces care i-ar fi pătat serios imaginea.

Starul echipei italiene Juventus Torino a recunoscut încă din prima clipă că a întreținut relații sexuale cu Kathryn la data de 13 iulie 2009, dar că acestea au fost consensuale. Din lipsă de probe, justiția americană a închis însă definitiv cazul presupusului viol comis de Cristiano Ronaldo în urmă cu 10 ani, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Analizând probele pe care le-au avut la dispoziție, procurorii americani au decis că „acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă”, așa cum se arată într-un comunicat oficial. Ca urmare, cazul este clasat, iar Cristiano Ronaldo nu va fi chemat să răspundă în fața legii. Deocamdată n-a apărut nici o reacție a lui Kathryn sau a avocaților care o reprezintă.

De menționat faptul că Mayorga s-a plâns autorităților și acum 10 ani, dar atunci n-a precizat numele celui care ar fi violat-o. „E un fotbalist european”, a fost singurul detaliu dat de ea anchetatorilor, care au oprit cercetările pentru că nu aveau nici un suspect.

FULLSCREEN
Lovitură dură primită de femeia care îl acuză de viol pe Ronaldo
  • /

related posts

Modifică setările cookies