Luana Radu, fosta polițistă din anturajul fraților Tate, riscă să rămână fără banii din OnlyFans


Alexandra Luana Radu, unul dintre „îngerii lui Tate”, ar putea pierde sumele de bani din OnlyFans, platforma unde a început să activeze la scurt timp după ce și-a dat demisia din poliție.


Femeia în vârstă de 32 de ani a fost angajată la Secția 7 de Poliție în cartierul Colentina, dar a renunțat la locul de muncă în urmă cu opt ani pentru a urma o carieră în videochat. Declarația de avere din anul 2014, pe care a depus-o Luana Radu, arată că avea un venit de 1.900 de lei pe lună.

La scurt timp după demisie, Alexandra Luana Radu a intrat în grupul fraților Tate, britanicii acuzați de trafic de persoane și viol. Contul său de OnlyFans, unde abonații plăteau taxe pentru conținutul său, a fost dezactivat cu puțin timp înainte de a fi reținută de autorități.

De asemenea, aceasta are emisă pe numele său o poprire, pe care executorul judecătoresc ar urma să o valideze cu scopul de a avea acces la conturile și bunurile ei.

Alexandra Luana Radu și Georgiana Naghel, „Tate's Angels”

Alături de Alexandra Luana Radu s-a aflat și Georgiana Naghel, iubita de 28 de ani a lui Andrew Tate. Cele două au fost acuzate de polițiști că au constrâns cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele sociale.

Andrew și Tristan Tate, dar și „îngerii” lor, așa cum erau numite Luana și Georgiana, sunt acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei grupări de crimă organizată. Toți patru au fost reținuți pentru 30 de zile pe 30 decembrie.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies