Luciana Salazar, bomba sexy care a făcut furori în tribune la meciul Argentina-Croația!


E considerată un sex-simbol în Argentina, iar pe Instagram are o comunitate impresionantă de fani. Luciana Salazar este model, cântăreață și actriță, iar în trecut presa străină a scris chiar că ar fi avut o idilă cu Lionel Messi, pe vremea când acesta s-a despărțit pentru o scurtă perioadă de Antonella Roccuzzo, potrivit Cadena3


Luciana, sau Luli așa cum îi place să i se spună, a atras toate privirile la meciul Argentina – Croația și i-a făcut concurență serioasă fostei Miss Croația, bruneta Ivana Knoll. Nu știm cine a câștigat duelul dintre cele două, însă în teren victoria a fost a Argentinei. 

Luciana a postat câteva imagini de pe stadion pe contul de Instagram, acolo unde are peste 1,8 milioane de fani. Argentinianca în vârstă de 42 de ani a purtat o pereche de pantaloni mulați, din piele, și un tricou scurt cu naționala Argentinei, personalizat cu porecla ei, “Luli”, și numărul 10, cel pe care îl poartă și Lionel Messi la națională. 

Fanii s-au îngrămădit să facă poze cu frumoasa din Argentina. Luli și-a etalat talia de viespe, bustul impresionant dar și posteriorul sexy. Modelul adoră să pozeze provocator, iar Instagramul ei este plin de imagini în care apare în costum de baie sau rochii extrem de decupate. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

În 2010, Luciana a atras atenția lumii după ce a promis că va alerga dezbrăcată alături de Diego Maradona, dacă Argentina va câștiga Cupa Mondiala. 

Atunci, Maradona spusese că va alerga în jurul faimosului Obelisc din capitala argentiniană fără haine pe el.

Din nefericire pentru fanii care sperau să-i vadă fără haine pe Maradona și Salazar, Argentina a fost eliminată din turneu în sferturile de finală, pierzând cu 4-0 în fața Germaniei.

Fotografii: Instagram Luciana Salazar

related posts

Modifică setările cookies