Luptă mereu pentru a depăși barierele sociale. Femeia - vampir, cum arată la 6 ani după venirea în România


Maria Jose Cristerna este o femeie originară din Mexic care a investit sute de mii de dolari în aspectul fizic doar pentru a se urâți intenționat, iar acum șochează pe oricine o vede.


Deși poate părea reu de crezut, Maria provine dintr-o familie catolică, are 3 copii, iar în trecut a fost avocat, dar a renunțat la carieră pentru a-și modifica corpul. Femeia în vârstă de 43 de ani este cunoscută în întreaga lume ca femeia care are corpul acoperit în proporție de 96% cu tatuaje, potrivit Guinness World, restul de 4% însemnând suprafața palmelor, o zonă destul de greu de tatuat.

În anul 2014, Maria a fost invitata lui Cătălin Măruță și a mărturisit că are aceste pasiuni pentru tatuaje și piercing-uri pentru că are un apetit aparte pentru extrem: "Viața este mult prea scurtă și uneori o irosim, așa că am vrut să profit de timpul pe care îl am și să îmi exploatez frumusețea. Pentru mine asta înseamnă frumusețea", a spus Maria.

Citește și: Cum a ajuns această femeie să aibă corpul perfect. Metoda ei a uimit pe toată lumea

Maria îți ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei și, chiar dacă sunt o mulțime de comentarii răutăcioase la adresa sa, Femeia-vampir le mulțumește de fiecare dată celor care îi sunt alături și o susțin.

Cristina Maria are în momentul de față un salon de tatuaje și piercing-uri, loc unde îi ajută pe oameni să aibă parte de transformări corporale așa cum își doresc, dar unde și vinde o parte din colecția ei de haine care se numește "Femeia vampir". 

Sursă foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies