Lynda Carter, tribut emoționant pentru soțul decedat: „Iubirea vieții mele”


Actrița Lynda Carter, care a făcut istorie cu personajul Femeia Fantastică în anii ’70, a postat un mesaj emoționant pentru soțul ei, Robert A. Altman, decedat la vârsta de 73 de ani.


Lynda Carter (69 de ani) l-a pomenit pe Robert A. Altman la o săptămână după ce acesta s-a stins din viață. Actrița a dezvăluit că va rămâne veșnic nemângâiată din cauza dispariției lui, dar i-a mulțumit pentru că, dintre toate femeile din lume, a ales-o pe ea.

Ești cel mai onorabil om pe care am avut privilegiul să-l cunosc. Și am ajuns să-ți fiu soție și mama copiilor noștri. Mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ai oferit-o”, a scris actrița pe Instagram.

Lynda Carter și Robert A. Altman au fost căsătoriți vreme de 37 de ani și au împreună doi copii. Actrița a dezvăluit că Jessica și James sunt cei mai importanți oameni din viața ei.

Ei sunt lumina vieții mele și cea mai mare bucurie a lui Robert. Văd atâtea lucruri din Robert în ei și știu că el trăiește prin ei”, a mai scris actrița.

 

Robert A. Altman a fost CEO-ul companiei dezvoltatoare de jocuri video Bethesda Softworks și creatorul companiei-mamă ZeniMax Media, care a fost cumpărată de Xbox în 2020. Cauza morții sale nu a fost făcută publică.

Femeia Fantastică din anii ‘70

Lynda Carter a început să activeze în muzică, iar la începutul anului 1970 a cântat în trupa The Garfin Gathering, care susținea reprezentații în hoteluri și cazinouri. A renunțat la trupă și s-a apucat de modeling, reușind să câștige un concurs local din Arizona. În 1972 a devenit Miss World USA, reprezentând statul Arizona.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Popularitatea căpătată ca model i-a deschis drumul spre actorie, iar în 1975 i s-a oferit șansa de a o portretiza pe Femeia Fantastică, după ce actrița Joanna Cassidy a pierdut rolul.

Serialul Femeia Fantastică a rulat la ABC între anii 1975-1979, aducându-i expunere mediatică uriașă. De-a lungul carierei, Lynda Carter a jucat în 10 filme de cinema și în zeci de seriale de televiziune.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Tsuki & Zasami au fost ca la ei acasă în Rogue Company - Facem Level (Gen Session) – episodul 17

related posts

Modifică setările cookies