“M-am săturat să văd proaspete mămici cu abdomen cu pătratele!” Vedeta care și-a etalat corpul de după naștere


Georgia Kousoulou este una dintre cele mai apreciate vedete de reality show din Marea Britanie, iar acum se bucură și de o mare simpatie din partea mămicilor. Vedeta în vârstă de 30 de ani a devenit anul trecut mămică și spune că a resimțit presiunea socială de a reveni cât mai repede la formele de dinainte de naștere.

Tag-uri: #silueta #nastere

În ultima perioadă, tot mai multe vedete și-au etalat corpul post partum în postări nerealiste pe Instagram. La scurt timp după naștere, acestea arătau ca și cum nu ar fi fost niciodată însărcinate -  abdomen perfect plat, super tonifiate. Nu toată lumea se poate ridica la aceste standarde, iar Georgia Kousoulou a vrut să arate acest lucru și să le încurajeze pe mămicile care rămân cu kilograme în plus mai multa vreme. 

Vedeta de reality show a dezvăluit într-un interviu că era deprimată când se vedea în oglindă, după naștere. “Când am ieșit din spital, aveam o burtă de ziceai că sunt încă însărcinată. Toată lumea zicea că o să se retragă, dar nu s-a retras deloc – aveam ditamai burta, super umflată”, a spus tânăra mămică.  

Apoi Georgia a ales să își împărtășească suferința cu fanele ei de pe Instagram, postând o imagine cu trupul ei la o lună după naștere. A avut parte de o mulțime de comentarii de încurajare. 

 

“M-a ajutat să postez asta. Și pe mine, și pe alte mame. Cine ar pune așa ceva pe Instagram? Ni-meni! M-am săturat să văd fete cu abdomen cu pătratele imediat după naștere. Nu e realist și nu mai vreau să văd”, a spus vedeta.

 

related posts

Modifică setările cookies