Macaulay Culkin, apariție rară în public, alături de iubita și fiul său. Cum i-au surprins paparazzii


Copilul-minune al anilor ’90, Macaulay Culkin, pare că se descurcă excelent în postura de tătic. La începutul anului, starul din Home Alone și iubita sa, Brenda Song, au devenit părinții unui băiețel.


Macaulay Culkin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După ani de zile în care s-a luptat cu dependența de droguri și depresia, actorul și-a găsit liniștea alături de Brenda Song. Macaulay Culkin și  iubita lui au jucat împreună în drama Changeland, lansată în iunie 2017. De fapt, acolo s-a aprins scânteia care i-a unit mai târziu. 

La 41 de ani, Macaulay dovedește că rolul de tătic i se potrivește de minune. 

Paparazzii l-au surprins alături de familia sa la cumpărături. Ca orice tătic grijuliu, Macaulay a împins căruciorul până la mașină, iar apoi s-a ocupat de așezarea celui mic în scaun. 

Macaulay Culkin și-a numit fiul Dakota, în onoarea surorii lui, care și-a pierdut viața în 2008. Dakota, care înseamnă “cel prietenos”, este un nume popular atât printre fete, cât și printre băieți.

Macaulay Culkin a fost la un pas de moarte în urmă cu 10 ani

“Este că și mort”, spuneau apropiații despre el, în urmă cu 10 ani, când câteva fotografii îngrijorătoare cu actorul au apărut în public. Aceasta era într-o stare deplorabilă, neingrjit și îngrijorător de slab. Surse din anturajul sau au spus atunci că era dependent de heroină și nicotină. “Fumează și câte 60 de țigări pe zi. Tușește mult, dinții au început să i se îngălbenească și prietenii și familia lui sunt îngrijorați că se omoară singur". Din fericire, Macaulay a depășit această perioadă tristă din viața lui, iar acum se bucura de familia sa frumoasă. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

related posts

Modifică setările cookies