Madalin Ionescu, despre Marcel Pavel: "Sistemul i-a spus ca are COVID -19. In ziua de azi nu îți mai permiți sa răcești de la aerul condiționat"


După ce a fost internat cu diagnosticul de pneumonie dublă și Covid-19, Marcel Pavel s-a confruntat cu probleme nebănuite: unii l-au acuzat că nu ar fi bolnav, alții că nu ar lua în serios infectarea cu noul coronavirus.

Tag-uri:

Mădălin Ionescu este prieten bun cu artistul și ține în permanență legătura cu el. În baza celor pe care le discută frecvent, dar și a opiniilor personale, Mădălin Ionescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:
 
"Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel ... Nu o sa va spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înțeles cum a răcit . E clar. Diferențele mari de temperatură între studioul in care prestau el și colegii pentru o emisiune tv și spațiul in care își schimbau ținutele puteau provoca oricui răceli puternice ... Marcel a făcut dubla pneumonie intrând înfierbântat intr-o încăpere cu aerul condiționat dat la maxim. Nimic anormal . Sau poate ca filtrele de aer condiționat erau pline de bacterii. Pare sa fi existat, totuși, un focar gripal. Cum a apărut COVID-ul in ecuația asta ? Nu știu ! Marcel e de o probitate morală uriașă . A-l bănui ca a acceptat nu știu ce parteneriat imoral ... ar fi absurd ! Imposibil ! Sistemul i-a spus ca are COVID -19. In ziua de azi nu îți mai permiți sa răcești de la aerul condiționat din mașină sau pentru ca ai băut cola cu gheata ori pentru ca ai consumat prea multă înghețată ! Riști ca o data ce ai ajuns la spital sa te găsească “baietii” cu SARS CoV-2. Dacă ai și vreun nume sonor... ești perfect pentru” ayatollahii” COVID ! "

Mădălin Ionescu mai scrie:
 
"Nu afirm ca lui Marcel Pavel și celorlalți artiști li s-a inventat COVID-19 ... Pe de alta parte cum ar putea ei sa conteste acest “diagnostic” ? Cum poți contesta un virus și o afecțiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu știu mare lucru după atatea luni de confruntare ? Ți se spune ca ai și gata ... Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine știe ? Rămân, însă, circumspect fata de acuratețea și eficiența testărilor ( nu e o problemă exclusiv românească, testele in sine sunt discutabile !)"
 

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE FILMUL-SEZONUL 2


FOTO: Mădălin Ionescu Facebook

            Marcel Pavel Instagram

FULLSCREEN
madalin ionescu
  • /

related posts

Modifică setările cookies