Mădălina Ghenea, alături de fiica ei la plajă. Micuța îi seamănă perfect


Pentru mulți, Mădălina Ghenea este imaginea perfecțiunii, iar fiica ei îi seamănă perfect. Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de micuța Charlotte, iar asemănarea este remarcabilă.


Mădălina Ghenea pune educația fiicei sale pe primul loc și se vede și din postările de pe Instagram că petrec mult timp împreună. Atunci când nu implicată în proiecte mari, actrița se dedică total creșterii fetiței sale, în vârstă de 5 ani. Charlotte știe deja 4 limbi străine. În urma cu un an, Mădălina le mărturisea fanilor că micuța vorbește italiană, română, engleză și un pic spaniolă.

Vedeta nu a ascuns că nu e ușor să fii mamă singură, însă primește ajutor de la mama ei, care locuiește împreună cu ele la Milano.

 

De curând, Mădălina Ghenea a clarificat și chestiunea pensiei alimentare pe care o primește de la tatăl fetitei, Matei Stratan. „Nu am primti absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. În acest moment sunt în vacanță cu fiica mea și țin să precizez că am plătit eu biletele de avion și hotelul”, a spus Mădălina Ghenea, potrivit libertatea.ro.

 

În prezent, Mădălina Ghenea nu pare că ar fi într-o nouă relație.

Fanii au vrut să știe și dacă Mădălina Ghenea ar fi interesată să aibă un iubit “normal”, care nu e celebru. “Am încercat să ies cu tipi obișnuiți, dar devini frustrați de jobul meu, de locurile în care călătoresc, de oamenii pe care îi întâlnesc”.

La întrebarea “Mâncare, somn sau sex”, Mădălina a spus “cu siguranță mâncarea, este cel mai bun prieten al meu”.

related posts

Modifică setările cookies