Mădălina Ghenea, apariție divină în costum de baie! Cum s-a filmat actrița pe Instagram


Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare! Actrița în vârstă de 33 de ani face furori atât pe covorul roșu, dar și pe contul de socializare, acolo unde postează fotografii în ipostaze sexy. 


Frumoasa româncă se află în vacanță de câte zile, într-o destinație exotică, însă nu le-a dezvăluit încă fanilor locul pe care l-a ales. Mădălina Ghenea a făcut un Q&A  (Întrebări și Răspunsuri nr. red) pe Instagram și le-a răspuns fanilor la câteva întrebări. 

Deși a fost întrebată unde se află, actrița a evitat să răspundă, spunând doar că este “într-un loc frumos”. Întrebată ce își pune în bagaj atunci când pleacă în vacanță, Mădălina a spus că este obsedată de costume de baie și că deși își umple valiza cu ele, atunci când ajunge la destinație își cumpără altele. 

Și pentru că a vrut să le arate fanilor ce poartă, Mădălina s-a filmat într-un costum de baie super sexy, din tricot, format dintr-un slip minuscul și un sutien mult prea mic pentru formele ei generoase.

Mai multe fotografii cu Mădălina Ghenea în galeria foto de mai jos

Mădălina a mai vorbit și despre rutina zilnică de frumusețe. Întrebată ce sfat ce și-ar da dacă s-ar întâlni cu ea pe vremea când avea 18 ani, Mădălina a răspuns: „Întotdeauna am fost o persoană bună și am încercat să ajut oamenii. Sunt mulți cei care mi-au ieșit în cale și au cerut ajutor. Cred că ar fi trebuit să fiu un pic mai selectivă. Am încredere prea repede în toată lumea”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram officialmadalinaghenea

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies