Mădălina Ghenea, apariție electrizantă pe un iaht la Cannes. Reacția fanilor: “Ne dai palpitații!”


Mădălina Ghenea a atras privirile ca un magnet la Cannes. Românca a făcut furori de la prima până la ultima apariție pe covorul roșu. 


A ales rochii spectaculoase, cu decupeje îndrăznețe, care i-au venit ca turnate. Recent, Mădălina Ghenea a urmărit și prima proiecție a peliculei Deep Fear, de care e tare mândră. 

Actrița a oferit mai multe interviuri în care a vorbit despre filmul în care joacă alături de Ed Westwick. 

“Și după 8 luni lungi și pline de provocări am avut șansa să sărbătoresc și să urmăresc alături de prieteni atât de dragi prima proiecție a filmului Deep Fear”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Ea a avut și un mesaj emoționant pentru prietena ei Saida, o fotografă ucraineană, care a participat la eveniment: “Te iubesc până la Lună și înapoi. Reușești să mă faci să zâmbesc printre lacrimi orice ar fi. Ești un cadou în viața mea, războinica mea ucraineană!”.

Mădălina și-a promovat noul film pe un iaht, în Cannes. Românca a arătat magnific într-o rochie albastră, din paiete, cu o crăpătură adâncă pe picior. 

Imaginile postate de Mădălina Ghenea pe Instagram au adunat peste 16.000 de inimioare și sute de comentarii. 

“Fascinantă, de neegalat, unică!”, “Frumusețea ta e ireală!”, “Ne dai palpitații!”, “Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, “Doamne, Mădălina, ce frumoasă ești! Arăți superb în rochia albastră!”, “O zeiță!”, “Ești una la un miliard!”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratorii actriței. 

Mădălina Ghenea, rol principal în Deep Fear

Pelicula Deep Fear este regizată  de Marcurs Adams, iar scenariul este scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptamentis. 

Mădălina Ghenea îi dă viață lui Naomi, proprietara unui iaht care pornește într-o călătorie pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), în Grenada. Călătoria ei liniștită se va transforma însă într-un coșmar. În timpul unei furtuni, ea se întâlnește cu supraviețuitorii unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri și de aici începe lupta pentru supraviețuire. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies