Mădălina Ghenea, apariție irezistibilă pe Instagram! Cum s-a pozat actrița


Mădălina Ghenea și-a lăsat fanii fără cuvinte cu ultima ședință foto, postată pe Instagram. Frumoasa slătineancă și-a etalat silueta de topmodel într-un body cu decupaje îndrăznețe.


Mădălina Ghenea (33 de ani) are aproape un million de fani pe Instagram și știe cum să le capteze atenția. Profilul frumoasei actrițe este plin de fotografii cu aceasta în ipostaze provocatoare. 

Conștientă de atuurile fizice, Mădălina alege ținute super-sexy și își etalează mândră formele perfecte. Recent, actrița a postat o serie de fotografii în care apare doar într-un body sexy și extrem de decupat.

Mai multe poze cu Mădălina Ghenea în galeria foto de mai jos

“Mady, am rămas fără cuvinte!”, “Ești reală?”, “The BEST!”, “O femeie atât de frumoasă. Ești o inspirație!”, “Dacă data viitoare când fac un film 007, tu nu ești următoarea fata BOND, eu am terminat-o cu franciza” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de admiratorii Mădălinei. 

Actrița are o fetiță adorabilă din relația cu afaceristul Matei Stratan. Mădălina Ghenea s-a iubit și cu celebrul actor Gerard Butler, iar la un moment dat s-a scris că ar fi avut o scurtă idilă și cu Leonardo Dicaprio. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Officialmadalinaghenea

Vezi și VIDEO: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

 

 

FULLSCREEN
Mădălina Ghenea, apariție irezistibilă pe Instagram! Cum s-a pozat actrița
  • /

related posts

Modifică setările cookies