Mădălina Ghenea, apariție senzuală pe internet. ”Mi-aș dori să fiu trandafirul”


Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, devenită actriță și model celebru pe plan internațional. Cu o siluetă de invidiat și cu un farmec aparte, Mădălina este de fiecare dată o apariție plină de senzualitate. 


Recent, fotomodelul în vârstă de 33 de ani, a publicat câteva poze sexy în lenjerie intimă, iar fanii i-au răspus cu sute de comentarii de apreciere. ”Mi-aș dori să fiu acel trandafir dintre buzele tale”, i-a scris un admirator cucerit de imaginile incendiare. ”Ești perfectă”, ”Senzualitate ..glorie ... o regină a pasiunii”, ”Frumusețe infinită, magică”, au fost alte comentarii. 

Acum câteva zile, Mădălina Ghenea s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Tulum (Mexic). De acolo, frumoasa brunetă a postat fotografii extrem de sexy și filmulețe în care dansează provocator alături de Emil Rengle, bucurându-și cei peste 900.000 de urmăritori de pe Instagram. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram/ officialmadalinaghenea, Getty Images


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se mărita Lidia Buble, anul acesta!?

related posts

Modifică setările cookies