Mădălina Ghenea, fotografiată de fetița ei: "Mi s-a spus că nu postez imagini personale. Mai personal de atât, e imposibil”


Mădălina Ghenea pare că a petrecut vara perfectă. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a fost alături de fiica ei non stop, iar acum a postat, în sfârșit, și câteva imagini “personale”.

Tag-uri: #Madalina Ghenea

Actrița a spus că i se reproșează că postează numai imagini “profesionale” pe rețelele de socializare. Ca să le facă pe plac fanilor, a pus pe Instagram câteva fotografii “personale”, realizate chiar de fetița ei.

 

“Fotograf: Charlotte 5 ani și 5 luni. Ea spune că lunile sunt importante, însă eu aș pune că în momentul ăsta și secundele sunt. 24/7 doar eu cu ea în luna august. La revedere vară! Mi s-a spus că postez prea mult din viața profesională și că nu pun imagini personale… Mai personal de atât e imposibil”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Mădălina Ghenea pune educația fiicei sale pe primul loc și se vede și din postările de pe Instagram că petrec mult timp împreună. Atunci când nu implicată în proiecte mari, actrița se dedică total creșterii fetiței sale. Charlotte știe deja 4 limbi străine. În urma cu un an, Mădălina le mărturisea fanilor că micuța vorbește italiană, română, engleză și un pic spaniolă.

Vedeta nu a ascuns că nu e ușor să fii mamă singură, însă primește ajutor de la mama ei, care locuiește împreună cu ele la Milano.

 

În prezent, Mădălina Ghenea nu pare că ar fi într-o nouă relație.

Fanii au vrut să știe și dacă Mădălina Ghenea ar fi interesată să aibă un iubit “normal”, care nu e celebru. “Am încercat să ies cu tipi obișnuiți, dar devini frustrați de jobul meu, de locurile în care călătoresc, de oamenii pe care îi întâlnesc”.

related posts

Modifică setările cookies