Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii cu un look a la anii ’60. Actrița a impresionat la un raliu din Italia


Mădălina Ghenea a arătat ca o adevărată divă la un eveniment impresionant din Italia. Vedeta s-a fotografiat în compania unor femei la fel de frumoase la o cursă auto cu aer vintage.

Tag-uri: #Madalina Ghenea

Mădălina a anunțat pe Instagram că face parte din juriul raliului La Dolce Vita 60, la care iau parte mașini spectaculoase din anii '60.

Îmbrăcată într-o superbă rochie neagră, accesorizata cu o pălărie cu boruri largi roșie și pantofi de aceeași culoare, Mădălina Ghenea a arătat ca o diva a anilor '60.

Înainte de eveniment, românca s-a filmat în cada plină cu spumă și a postat filmulețul pe Instagram.

 

Recent, actrița a încheiat prima parte a filmărilor la Deep Water, filmul în care joacă alături de Ed Westwick. “A fost cea mai dificilă experiență din viața mea, dar și cea care m-a entuziasmat cel mai tare. Au fost șapte săptămâni lungi și intense, în care am descoperit în mine o parte care nu credeam că există. Din păcate, vremea nu a fost de partea noastră, apa foarte rece a făcut că totul să para mult mai dificil. Mai sunt mult luni de muncă, dar de abia aștept să vă arat rezultatul final”, a spus Mădălina pe Instagram.

related posts

Modifică setările cookies