Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii la Cinemagia Movie Awards. Cum arată rochia care i-a pus silueta în valoare


Mădălina Ghenea a bifat una dintre cele mai reușite apariții din acest an. Vedeta a avut un look perfect la Cinemagia Movie Awards.


Mădălina Ghenea a fost întruchiparea eleganței, într-o rochie neagră, decupată, cu spatele gol și cu mânecile evazate. Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de stiletto negri cu baretă și cu bijuterii opulente. 

Actrița a vorbit despre experiența de a apărea în unul dintre cele mai apreciate filme ale anului, House of Gucci.

“Să fii catapultată pe un platou cu Al Pacino, cu regizorul Ridley Scott, să interpretezi o legendă ca Sophia Loren, care a fost iubită de toată lumea, încă mi se pare un vis. Nu pot să îmi dau seama dacă s-a întâmplat cu adevărat”, a spus vedeta.

Vezi si: Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick, într-un thriller despre supraviețuire

Mădălina a povestit că a primit vestea că va juca în House of Gucci într-un moment dificil din viața ei. “Aici în sală se află Teresa Razzauti, care mi-a confirmat în martie acest rol mult dorit printr-un email. Eram cu un job în străinătate, pentru a rezolva o problemă personală dificilă. În acel moment m-am gândit că probabil acel e-mail era mult mai mult decât o confirmare: era un mesaj, o încurajare de a merge înainte, de a privi spre viitor”, a spus Mădălina Ghenea.

Sursa foto: Getty Images

Actrița a primit un trofeu la Gala Cinemagia Movie Awards: “Astăzi aș vrea să împărtășesc acest moment de bucurie cu voi toți și, în același timp, aș vrea să dedic acest premiu, la care țin foarte mult, tuturor femeilor victime ale violenței fizice sau psihologice. Tuturor lor vreau doar să le spun: să nu renunțați niciodată, nu suntem singure, nu sunteți singure. Am fost în mare dificultate, dar greutățile, așa cum știu bine femeile, sunt pot fi depășite”, a spus Mădălina.

related posts

Modifică setările cookies