Mădălina Ghenea, mesaj de încurajare pentru italieni în plină criză de coronavirus


Italia trece prin momente cumplite în această perioadă, cu peste 1.000 de decese și 15.000 de îmbolnăviri din cauza COVID-19.


Pandemia de coronavirus i-a unit pe italieni, care par a fi înțeles că amenințarea este una cât se poate de reală. Mădălina Ghenea s-a alăturat celebrităților care s-au adresat națiunii cu scopul de a-i îmbărbăta pe cei care trec acum prin momente grele.

„Forță și curaj! Speranță, în loc de frică! Aceasta este o poză făcută cu câteva luni înainte să înceapă acest coșmar. Vă rog, aveți grijă de voi! Italia a înțeles mesajul, o țară cu circa 60 de milioane de locuitori este închisă. În prima zi de restricție națională în ceea ce privește deplasările și adunările publice pentru a opri răspândirea coronavirusului italienii au stat departe de străzi, magazine, biserici și terenuri de fotbal. Ei s-au supus decretului guvernului Stau Acasă, anunțat luni seară de premierul Giuseppe Conte”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

 

Românca susține măsurile drastice luate de guvern pentru protejarea persoanelor vulnerabile și speră că sistemul medical din Italia va putea face față acestei crize.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Mădălina Ghenea, interviu de 10 despre carieră și copil

FULLSCREEN
Mădălina Ghenea, mesaj de încurajare pentru italieni în plină criză de coronavirus
  • /

related posts

Modifică setările cookies