Mădălina Ghenea, o nouă apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Roma. Ținuta cu care a atras privirile tuturor


Mădălina Ghenea a bifat o nouă apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Roma. Frumoasa româncă este o prezență nelipsită de la astfel de evenimente, astfel că nu putea să se prezinte decât în mare stil, cu cele mai ravisante creații vestimentare.


Dacă în prima zi, Mădălina a fost "Lady în Red" cu o rochie vaporoasă, cu șliț adânc, care a tăiat răsuflarea celor prezenți, a doua sa apariție a constat într-o rochie neagră, puțin mai îndrăzneață, care i-a pus în evidență decolteul voluminos și bineînțeles, cel mai mare atuu al său, picioarele interminabile.

Rochia cu decupaje în zona taliei și mâneci din plasă a fost purtată de româncă la premiera filmului Lamborghini - The Man Behing The Legend, iar detaliile aurii din partea de jos au fost în ton cu splendoara mașinilor de lux aflate la eveniment.

Seducătoare, Mădălina Ghenea a defilat plină de încredere și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile, iar rezultatul nu a fost unul dezamăgitor, potrivit reacțiilor fanilor:

"Frumoasă ca întotdeauna", "Nu s-a născut o femeie mai frumoasă", "Pe zi ce trece, semeni tot mai mult cu Sophia Loren", "Ești absolut superbă", au fost câteva dintre complimentele lăsate de admiratorii din mediul online.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies