Mădălina Ghenea, schimbare radicală de look pentru ziua ei. Vedeta și-a surprins fanii cu un look afro


Pe 8 august, Mădălina Ghenea împlinește 35 de ani și a început pregătirile încă de pe acum. Actrița vrea să marcheze momentul cu o schimbare de look.


Mădălina Ghenea este una dintre cele mai conservatoare vedete în ceea ce privește look-ul ei, însă de Mădălina a mers la coafor, unde și-a pus extensii de păr și și-a făcut mai multe codițe. Apoi a încărcat câteva imagini cu transformarea ei surprinzătoare.

Actrița și-a pus un cronometru cu cât timp a mai rămas până va împlini 35 de ani.

 

De curând, Mădălina Ghenea a fost luată la întrebări de fani pe Instagram, iar ea le-a răspuns cu plăcere. Vedeta a dezvăluit că a depășit perioada în care a avut probleme de sănătate și că acum este perfect sănătoasă.

Actrița le-a spus fanilor că nu are unghii cu gel sau manichiură semipermanentă, mandrindu-se cu unghiile ei naturale.

Mădălina a clarificat și culoarea pielii sale: a spus că nu este bronzată și că așa arată ea în mod natural.

 

“Ai încercat să ai un iubit obișnuit?”

Fanii au vrut să știe și dacă Mădălina Ghenea ar fi interesată să aibă un iubit “normal”, care nu e celebru. “Am încercat să ies cu tipi obișnuiți, dar devini frustrați de jobul meu, de locurile în care călătoresc, de oamenii pe care îi întâlnesc”.

La întrebarea “Mâncare, somn sau sex”, Mădălina a spus “cu siguranță mâncarea, este cel mai bun prieten al meu”.

Ayurveda, dieta care i-a schimbat viața Mădălinei Ghenea

Pentru că arată absolut spectaculos, fanii au întrebat-o pe Mădălina ce mănâncă într-o zi. Vedeta a spus că nu are rost să le spună acest lucru, pentru că ce funcționează pentru ea, ar putea să nu funcționeze pentru alțîi. Actrița a spus însă că urmează principiile dietei Ayurveda, al cărei fan este și Katy Perry. 

related posts

Modifică setările cookies