Madonna, în ipostaze controversate alături de un bărbat mult mai tânăr pe coperta revistei Paper


La 64 de ani, Madonna refuză să îmbătrânească și are fix același comportament ca acum 30 de ani. Cântăreața a realizat un pictorial în care apare în ipostaze controversate alături de un bărbat mult mai tânăr.

Tag-uri: #Madona #poze

Pentru revista Paper, Madonna a pozat sărutăndu-se cu un bărbat care pare cu puțin trecut de 20 de ani, fiind înconjurați de mai multe tinere dornice să se alăture… distracției. Și nu este singura imagine la limita decenței în care apare “regina muzicii pop”.

Reacțiile fanilor au fost, ca de obicei, împărțite. Fanii fideli au apreciat că vedeta lor preferată a rămas aceeași dintotdeauna și nu s-a schimbat odată cu înaintarea în vârstă. Pe de altă parte, au fost și destul de mulți care nu au apreciat ipostazele în care a pozat Madonna. “Femeie, vezi că umblă în lume covid și variola maimuței”, i-au scris, ironici, câțiva fani.

 

La începutul anului, Madonna s-a despărțit de iubitul ei, Ahlamalik Williams, care era cu 36 de ani mai tânăr ca ea, însă nu a stat prea multa vreme singură. Artista a fost surprinsă de mai multe ori în compania fotogafului Ricardo Gomes, care, și el, este mult mai tânăr decât ea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Vedeta încearcă să păstreze aparențele și să pară în continuare tânără, apelând la operații estetice, dar mai ales la Photoshop. “E dureros să te privesc!”, i-a transmis un fan.

related posts

Modifică setările cookies