Madonna, o nouă schimbare de look. S-a vopsit roșcată și și-a pus extensii de păr


Madonna este un adevărat cameleon când vine vorba de aparițiile sale. Artista, în vârstă de 64 de ani, își schimbă culoarea părului de pe o zi pe alta, reușind mereu să arate impecabil cu cele mai trăsnite culori. 

Tag-uri:

Recent, regina muzicii pop a trecut printr-o transformare fabuloasă. A renunțat la pletele roz pentru un roșcat cupru, iar look-ul îi vine de minune. Invitată la defilarea de modă Tom Ford, din timpul Săptămânei Modei de la New York, Madonna și-a purtat cu mândrie noua culoare a părului, care i-a oferit un aspect tineresc și sexy.

Alături de cântăreață a fost și fiica ei Lourdes. Ambele au îmbrăcat ținute all black, formate dintr-o cămașă și o pereche de pantaloni din satin, un sutien din dantelă, mănuși din piele, bijuterii extravagante în cazul Madonnei și o rochie cu decolteu, la care a accesorizat un lanț cu cruce și sandale cu toc, în cazul lui Lourdes.

După terminarea show-ului, duo-ul mamă-fiică a făcut fotografii cu celelalte celebrități prezente la evenimente, inclusiv cu designer-ul de modă, Tom Ford, iar mai tărziu s-au îndreptat spre un restaurant pentru a lua cina.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies