Magda Pălimariu, dezvăluiri despre iubire și trădare: ”Nu mai văd rostul relației”


Magda Pălimariu a vorbit recent, în cadrul unui interviu recent, despre relația de iubire și ce implică aceasta.


Magda Pălimariu a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, unde a explicat ce înseamnă, pentru ea, dragostea. ”Cred că te poți îndrăgosti de multe ori în viață, cred că poți să iubești de mai multe ori și depinde de vârstă. Altfel iubești la 20 de ani, altfel iubești la 30 de ani, altfel iubești la 40 de ani...”

Citește și: Magda Pălimariu, apariție răvășitoare în all-back

Frumoasa prezentatoare a rubricii Vremea de la PRO TV crede că sufletul-pereche poate fi și un prieten. ”Nu ai avut senzația că ai cunoscut o persoană, pe care ți se pare că o ști de o viața întreagă? Uite, poate fi un suflet-pereche. Eu cred că am mai multe suflete-pereche”, a mărturisit aceasta amuzată. 

Magda Pălimariu a dezvăluit și ceea ce nu poate ierta într-o relație sentimentală. ”În momentul în care unul dintre parteneri îl trădează pe celălalt, consider că nu mai există iubire.

Dacă ai făcut-o cu bună știință, nu pot să trec peste. Pentru că asta înseamnă că nu mai există iubire și nu mai e esența relației. Nu mai văd rostul relației. Și nu este de trecut cu vederea peste agresiunea de toate felurile, și fizică și emoțională”. 

related posts

Modifică setările cookies