Magda Vasiliu s-a despărțit de soțul ei. Care este motivul


Magda Vasiliu este, din nou, o femeie liberă. „Pur şi simplu, e  o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soţ nu mai avem 20 de ani”. 


Fosta vedetă TV, care trăiește de 4 ani în Italia, a confirmat în emisiunea lui Cristi Brancu că nu mai este împreună cu soțul ei. „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord si pe care nu îmi doresc sa o comentez pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dată prioritatile se schimbă, ţelurile se schimbă.  Aşa cum a fost mutatul in Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri asa ca am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzaţional”, a spus vedeta.

 

 

Întrebată de ce nu se mai întoarce în România, Magda Vasiliu a răspuns: „Vlad e un copil care a depăşit o boală cumplita, dar acum e bine. Si, ca orice copil normal, iese cu bicicleta,  iese cu copiii. Şi a căzut. Cum cad toţi copiii. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanta a ajuns în 5 minute. In 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat au făcut radiografia şi mi-au spus: „plecaţi cu elicopterul la Roma avand în vedere istoricul lui medical.” În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasa”, a spus Magda în direct la Exclusiv VIP.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"

FULLSCREEN
Magda Vasiliu s-a despărțit de soțul ei. Care este motivul
  • /

related posts

Modifică setările cookies