Mai bine își punea un plasture! Modelul Cassandra Sienega, cu cei mai mici bikini din lume


Originară din Mexic, fotomodelul Cassandra Sienega face senzație în mediul online cu o fotografie în care apare îmbrăcată cu un costum de baie minuscul, perechea de bikini fiind probabil una dintre cele mai îndrăznețe văzute vreodată.


Focoasa brunetă, faimoasă pentru aparițiile sale din revistele pentru bărbați, a ținut neapărat să-și impresioneze fanii de pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would you believe me if i told you this wasn’t the smallest bikini i owned? ???? @amiclubwear ????

A post shared by CJ SPARXX (@cjsparxx) on

"V-aș uimi dacă v-aș spune că nu este cel mai mic bikini pe care îl am?", a scris femeie în descrierea imaginii. Și are dreptate, poate și mai mult de atât, iar imaginile de mai jos sunt dovada clară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SnS Bikinis (@snsbikinis) on

Cu limba scoasă, sprijinindu-se de un perete de sticlă și cu piscina în spate, mexicanca a șocat cu costumul de baie de culoare roz, care cu greu a reușit să-i acopere zonele intime.

Poza a devenit imediat virală, mulți dintre cei care au apreciat postarea Cassandrei vorbind despre un record mondial în ceea ce privește dimensiunea perechii de bikini. Au fost însă și reacții contrare, care au considerat aceată ținută una vulgară.

Mai bine își punea niște plasturi”, a notat unul dintre internauți.

Atât de mult material! Care sunt instrucțiunile de spălare?”, a glumit altul.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies