Mai întâi despărţire, apoi iubire! Francesco Totti se consolează cu frumoasa Ilary


Fostul fotbalist italian Francesco Totti, acum în vârstă de 42 de ani, a trecut în aceste zile printr-un carusel de emoţii. 


După ce a simţit durerea de a fi dat afară de clubul pe care l-a slujit timp de trei decenii, legendarul jucător al echipei AS Roma a plecat într-o vacanţă romantică alături de Ilary Blasi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️=14

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on

Aflat de doi ani în conducerea grupării din capitala Italiei, Totti a organizat la începutul săptămânii o conferinţă de presă emoţionantă, anunţându-şi în lacrimi plecarea din poziţia de director, la presiunea patronilor americani ai echipei. Practic, a fost pentru prima dată după 1989 când Francesco Totti nu şi-a mai legat numele de AS Roma.

 „Mai bine muream azi, e mai rău decât retragerea din cariera de fotbalist.. N-am fost implicat niciodată în vreun proiect şi m-au exclus de la deciziile luate. De la venirea americanilor, romanii sunt îndepărtaţi din club. Au reuşit ce şi-au propus”, a spus Totti în cel mai dificil moment din viaţa sa, din punct de vedere profesional.

Trădat de echipa de suflet, Francesco s-a retras în braţele frumoasei sale soţii, Ilary Blasi. Cei doi au plecat în vacanţă chiar a doua zi, cu destinaţia Ibiza, acolo unde aveau să celebreze împlinirea a 14 ani de la faimoasa lor nuntă. Ilary a marcat momentul cu un sărut pasional pe plajă, surprins într-o fotografie de colecţie postată pe Instagram, la care a adăugat ca mesaj 14 inimioare roşii. Şi numărătoarea continuă.

În 2005, nunta lui Francesco Totti cu super-modelul Ilary Blasi a fost considerată un eveniment naţional, fiind trasmisă live de postul de televiziune Sky. De altfel, cei doi s-au bucurat mai mereu de o popularitate enormă în Cizmă, fiind consideraţi o copie a celebrului cuplu David şi Victoria Beckham. Francesco şi Ilary au împreună trei copii, un băiat şi două fete.

FULLSCREEN
Mai întâi despărţire, apoi iubire! Francesco Totti se consolează cu frumoasa Ilary
  • /

related posts

Modifică setările cookies