Mai întâi despărţire, apoi iubire! Francesco Totti se consolează cu frumoasa Ilary


Fostul fotbalist italian Francesco Totti, acum în vârstă de 42 de ani, a trecut în aceste zile printr-un carusel de emoţii. 


După ce a simţit durerea de a fi dat afară de clubul pe care l-a slujit timp de trei decenii, legendarul jucător al echipei AS Roma a plecat într-o vacanţă romantică alături de Ilary Blasi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️=14

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on

Aflat de doi ani în conducerea grupării din capitala Italiei, Totti a organizat la începutul săptămânii o conferinţă de presă emoţionantă, anunţându-şi în lacrimi plecarea din poziţia de director, la presiunea patronilor americani ai echipei. Practic, a fost pentru prima dată după 1989 când Francesco Totti nu şi-a mai legat numele de AS Roma.

 „Mai bine muream azi, e mai rău decât retragerea din cariera de fotbalist.. N-am fost implicat niciodată în vreun proiect şi m-au exclus de la deciziile luate. De la venirea americanilor, romanii sunt îndepărtaţi din club. Au reuşit ce şi-au propus”, a spus Totti în cel mai dificil moment din viaţa sa, din punct de vedere profesional.

Trădat de echipa de suflet, Francesco s-a retras în braţele frumoasei sale soţii, Ilary Blasi. Cei doi au plecat în vacanţă chiar a doua zi, cu destinaţia Ibiza, acolo unde aveau să celebreze împlinirea a 14 ani de la faimoasa lor nuntă. Ilary a marcat momentul cu un sărut pasional pe plajă, surprins într-o fotografie de colecţie postată pe Instagram, la care a adăugat ca mesaj 14 inimioare roşii. Şi numărătoarea continuă.

În 2005, nunta lui Francesco Totti cu super-modelul Ilary Blasi a fost considerată un eveniment naţional, fiind trasmisă live de postul de televiziune Sky. De altfel, cei doi s-au bucurat mai mereu de o popularitate enormă în Cizmă, fiind consideraţi o copie a celebrului cuplu David şi Victoria Beckham. Francesco şi Ilary au împreună trei copii, un băiat şi două fete.

related posts

Modifică setările cookies