Majda Aboulumosha: "Eu mizam pe Ștefania că o să câștige"


În competiția „Survivor România” au mai rămas șapte concurenți: Blaze, Alex Nedelcu, Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Alex Delea, Ionuț Popa și Oana Ciocan.


În ediția din 22 mai, Ștefania Ștefan a fost eliminată în faza confruntărilor individuale. Mulți au fost șocați.

Chiar și Majda Aboulumosha, invitată la Survivor: ExtraShow, i-a declarat lui Zanni:

"Eu mizam cumva pe Ștefania, dar nu mai e Ștefania! Mulți mizau pe Ștefania și mi-ar fi părut bine să câștige o fată Survivor, nu că sunt eu feministă, ci pentru că a dovedit că poate! Cred că ar avea șanse și Delea și Marian, ai văzut viteza de care a dat dovadă Marian."

Cu lacrimi în ochi, Ștefania Ștefan a declarat la plecare: ”Am spus mereu, totul ne este scris în cărți. Poate atâta a fost învățătura mea pentru mine în această competiție. Am învățat multe lucruri, m-au schimbat multe lucruri. (...) Îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi”.

FOTO: MAJDA ABOULUMOSHA FACEBOOK/ SURVIVOR 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor ExtraShow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies