Mama lui Kate Middleton, vinovată pentru despărțirea dintre aceasta și prințul William


Ducele și Ducesa de Cambridge s-au întâlnit în timpul facultății și s-au căsătorit în 2011.


Despărțirea dintre Kate și William a avut de-a face cu mama actualei Ducese de Cambridge. 

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, moment rar de afecțiune în public

Anul acesta, Kate Middleton și Prințul William au devenit părinți pentru a treia oară, prințul Louis fiind cel de-al treilea moștenitor regal din familia lor. Kate și William sunt căsătoriți de șapte ani, iar acum au împreună trei copii, prințul Louis alăturându-se prințului George și prințesei Charlotte.

Cu toate acestea, relația lor a avut de suferit atunci când au terminat universitatea și au avut o perioadă în care au stat despărțiți. Cuplul a avut parte de o ”separare de probă”, prințul declarând că simțea nevoie de spațiu după ce a terminat studiile.

Amintindu-și momentul, expertul regal Duncan Larcombe are o părere diferită despre motivul pentru care cuplul s-a despărțit, în 2004. În documentarul “William & Kate: The Journey”, acesta dezvăluie că „trecutul familiei” lui Kate a avut un rol important în despărțire.

Conform lui Larcombe, membrii apropiați ai familiei regale obișnuiau să facă glume crude pe la spatele lui Kate Middleton. ”Aceștia obișnuiau să spună ‘doors to manual’ de câte ori o vedeau pe Kate Middleton”. Expresia, un jargon folosit în rândurile celor care lucrează în aviație, era o referință directă la fosta carieră a mamei lui Kate Middleton, Carole, care a fost pentru un timp stewardesă. 

Deși sursele de la palat neagă că trecutul familiei Middleton ar fi jucat vreun rol, Larcombe spune, conform Express.co.uk: ”Unul din doi oameni din cercul de apropiați ai lui William au această părere”.

La acea vreme, Kate ar fi suferit extrem de mult însă, în public, viitoarea Ducesă a ”păstrat o atitudine demnă”.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Mama lui Kate Middleton, vinovată pentru despărțirea dintre aceasta și prințul William
  • /


related posts