MAN-ţişor: Robert Ionescu, fotomodel internaţional: “Sting orice foc, mai puţin FOCUL inimii!”


Cum ar fi să primeşti în dar...bărbatul perfect?


Îţi spunem noi: ar fi foarte bine! Robert Ionescu e MAN-ţişor pentru tine. Ca să începi primăvara...frumos. După cum se poate vedea cu ochiul liber (mai ales în GALERIA FOTO de mai jos), foarte... frumos!   
 
Fost fotbalist, în prezent fotomodel internaţional pentru branduri de renume, vlogger inspiraţional în “Viaţa bate vlogul” şi instructor de fitness, Robert ştie că o femeie adevărată merită surpinsă, mai ales în luna în care e sărbătorită. Aşa că, în fiecare zi, de azi până de ziua ta, pe 8 Martie, Robert e MAN-ţişorul tău.
 
Şi poţi să faci ce vrei cu el: să îl arăţi prietenelor, să se bucure şi ele sau să îl ţii numai pentru tine. Noi îţi recomandam prima variantă, pentru că, până la urmă, vorba americanilor, SHARING IS CARING (dacă împărtăşeşti, îţi pasă). 
 
 
Azi, Robert e pentru tine…pompierul de serviciu. Mâine, nu se ştie... Cum spuneam, o femeie adevărată, merită surprinsă. 
 
Atenţie! Dacă dai click pe poze în GALERIA FOTO de ma jos, declasează inainte alarma de incendiu: rişti să arzi în flăcări mai ceva ca Anna Lesko.  Iar dacă decizi să dai SHARE şi pentru prietenele tale (pe pagina ta sau în mesaj privat), le vei oferi în dar o primavară mai....caldă.

related posts

Modifică setările cookies