MAN-ţişor: Robert Ionescu, vlogger: "Sunt eu omul peşterii, dar oriunde te-ai afla alaturi de mine, te fac sa te simţi într-un palat!"


Atenţie! Daca dai click pe poze, s-ar putea sa vrei să renunţi la...civilizaţie de dragul lui Robert! Poti trimite galeria foto prietenelor tale drept MAN-tişor, le vei oferi în dar o primavară...plina de fiori (nu şi fioroasă).


Yabba-Dabba-Dooo! Robert Ionescu chiar face orice pentru tine. A fost pompier, instalator, poliţist, militar şi a făcut parte din Garda Regală, iar acum e gata să renunţe şi la lumea modernă pentru tine. Până la urmă, se spune că un om nu are nevoie de prea multe ca să fie fericit. Doar uita-te la Robert şi o sa înţelegi. După cum vezi, nici nu are prea multe...haine.

Robert Ionescu e MAN-ţişor de la 1 Martie până de Ziua Femeii. Fost fotbalist, în prezent fotomodel internaţional pentru branduri de renume, vlogger în “Viaţa bate vlogul” şi instructor de fitness, Robert promite să te surprindă în continuare. 

FOTO: ADI STOICOVICIU

  • MAN-ţişor: Robert Ionescu, vlogger: Sunt eu omul peşterii, dar oriunde te-ai afla alaturi de mine, te fac sa te simţi într-un palat!
Modifică setările cookies