Mandy Moore a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 38 de ani. Ce nume i-a pus bebelușului


Mandy Moore, actriță din A Walk to Remember, a adus pe lume ce de-al doilea copil, la vârstă de 38 de ani. Vedeta a data vestea cea mare pe pagina sa de Instagram, prin intermediul unei fotografii cu bebelușul.


Actrița și cântăreață de muzică pop și soțul ei, Taylor Goldsmith, au deja un băiețel în vârstă de 2 ani, pe nume August, iar acum familia este completă odată cu venirea pe lume a celui de-al patrulea membru, un băiețel cu numele de Oscar Bennett Goldsmith.

"Ozzie este aici! Oscar Bennett Goldsmith a sosit puțin mai târziu, dar cu multă prestanță (și cu o voce mai ușoară și mai rapidă decât a fratelui său mai mare, spre încântarea mamei sale). Toate zicerile sunt adevărate: inimile noastre s-au dublat și iubirea care a năvălit peste noi e copleșitoare. Este dincolo de cuvinte și suntem atât de recunoscători pentru familia noastră de patru", a fost mesajul transmis de actriță în dreptul imaginii alb negru în care apare cu bebelușul în brațe.

Mandy Moore și muzicianul Taylor Goldsmith s-au căsătorit în 2018, pe 18 noiembrie și au adus pe lume primul lor copil în februarie, 2021. Nu este primul mariaj al actriței. Înainte de a-și cunoaște soțul, aceasta a fost căsătorită timp de șapte ani cu David Ryan Adams, cântăreț și compozitor, în perioada 2009-2016.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies