Mara Bănică a publicat prima fotografie cu Donca! Cum o alintă vedeta pe fiica sa


Mara Bănică le-a făcut o mare surpriză fanilor din mediul online după ce a publicat prima fotografie cu fiica sa, Donca. Iată cum o alintă vedeta pe copila de un an!

Tag-uri: #Mara Bănică

Jurnalista este cât se poate de fericită și a ținut să împărtășească momentele speciale și cu admiratorii de pe Instagram, așa că le-a făcut o mare surpriză. A publicat prima imagine cu fiica sa, iar la descriere a dezvăluit și numele de alint pe care i l-a pus.

Rânjilă îi spune micuței Donca, tocmai pentru că este mereu cu zâmbetul pe buze și aduce fericire în sufletul părinților. Cei care o urmăresc în mediul online s-au bucurat enorm să o vadă pentru prima oară pe cea mică, asta fiindcă până acum jurnalista a preferat să fie discretă în ceea ce privește identitatea celei mici.

În secțiunea de comentarii, oamenii i-au transmis Marei Bănică mesaje de bine și multe felicitări. Unii fani au spus că Donca seamănă leit cu mama sa și că va fi cu siguranță la fel de carismatică și de inteligentă.

„Ce dulcică este fetiță! O minune! Va fi isteață și cu carismă că mama ei, desigur!”, a comentat o persoană la imaginea publicată de Mara Bănică.

Mara Bănică mai are un băiat în vârstă de 11 ani, pe nume Dima, iar în urmă cu un an a adus-o pe lume pe Donca, fetița ei.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies