Mara Bănică și-a spus părerea sinceră despre Oana Roman: „Păi nu e arogantă?”


Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară grație profesionalismului de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Vedeta spune întotdeauna lucrurilor pe nume, iar acest lucru a devenit, în timp, unul dintre atuurile sale principale. 


Mara Bănică nu se teme să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situațiile în care este pusă. Recent, vedeta a participat la o emisiune online în cadrul căreia a povestit mai multe detalii din viața sa personală: decesul tatălui, cererea în căsătorie, dar și-a dat și cu părerea despre mai multe persoane din showbizul românesc. Printre numele menționate s-a numărat și Oana Roman, însă nu într-un context foarte fericit. 

Moderatorul emisiunii i-a spus Marei mai multe caracteristici, iar ea a fost provocată să spună primele nume din showbiz care se potrivesc cu descrierea primită. Astfel, pentru cuvântul „talent”, Mara a răspuns:

„Sunt foarte mulți talentați, nu vreau să îmi scape vreunul. Uite, Marius Manole, un talent extraordinar. În muzică, iarăși, Florin Salam. Băi băiatule, talent nativ. În sport mai avem, uite Hagi a fost un talent înnăscut. Mutu nu mai zic”, a dezvăluit jurnalista.

În ceea ce privește frumusețea, Mara Bănică a dezvăluit că Antonia și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai simpatice vedete de la noi din țară:

 „Femeie frumoasă .. Uite îmi place Grebenișan foarte mult, mi se pare foarte, foarte frumoasă. Mai sunt o grămadă. Antonia e frumoasă”, a mai adăugat aceasta.

La capitolul aroganță, Oana Roman ocupă primul loc, din punctul de vedere al Marei:

„Oana Roman. Păi nu e arogantă? Sau, nu știu, e părerea mea”, a spus. 

Sursă foto: Mara Bănică/Facebook, Oana Roman/Facebook

related posts

Modifică setările cookies